Pineapple.Smoothie
  • Home
  • .food
  • .life
  • .geek
  • .woman
  • .site
    • Privacybeleid
    • Cookieverklaring
    • Disclaimer
    • Contact
Facebook 280 Likes
Instagram 987 Followers
Pinterest 67 Followers
YouTube 0 Subscribers
Twitch 0 Followers
Pineapple-Smoothie
Pineapple-Smoothie
  • Home
  • .food
  • .life
  • .geek
  • .woman
  • .site
    • Privacybeleid
    • Cookieverklaring
    • Disclaimer
    • Contact
recept verse eierpasta pineapplesmoothie
  • .food
  • hoofdgerecht
  • lunch
  • recepten
  • voorgerecht

Verse eierpasta

  • 29 mei 2022
recept verse eierpasta pineapplesmoothie
Total
1
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 1
Share 0
Share 0

Naar recept gaan

Er is niets zo lekker als het eten van verse eierpasta, vooral als je het zelf hebt gemaakt. Pasta is één van de meest populaire gerechten ter wereld en het is gemakkelijk te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn wat eieren, bloem, zout en water. Het kost je hooguit 40 minuten en dan is de tijd van deeg laten rusten meegenomen. Let’s be honest, een gedroogde pasta koken kan ook zeker 20 minuten in beslag nemen. Kortom ga eens aan de slag met dit simpele recept voor verse pasta. Mocht je nog op zoek zijn naar een goed recept voor pasta saus? Check het recept voor gestoofde kip in tomatensaus eens.

Zelf verse eierpasta maken is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezonder dan gedroogde pasta. Bovendien kun je zelf bepalen welke ingrediënten je gebruikt, zodat je altijd weet wat er in je pasta zit. Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf en ervaar het verschil van verse eierpasta!

recept verse eierpasta pineapplesmoothie

Verse eierpasta

vers gemaakte pasta op basis van ei en bloem
5 van 2 stemmen
Recept afdrukken Pin recept
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
rusttijd 30 minuten min
Totale tijd 50 minuten min
Gang Hoofdgerecht, lunch
Keuken Italiaans
Porties 2
calorieën 186 kcal

Equipment

  • Mengkom

Ingrediënten
  

  • 100 gram tipo 00 bloem
  • 1 stuks eieren
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepels water

Instructies
 

  • Kluts het ei los
  • Meng het bloem met het ei, doe dit eerst met een vork wanneer het meer vast wordt kneed je het met je handen
  • voeg 1 eetlepel olijfolie toe terwijl je kneed
  • is het deeg wat droog? Voeg dan een klein beetje water toe. Afhankelijk van je bloem zal dit max 1 eetlepel water zijn
  • Vorm een bal van het pastadeeg en laat dit een half uur rusten
  • Rol het deeg uit tot een plak van 3mm dik, dit kan met een pastaroller of gewoon met een deegroller
  • Snijd in gewenste vorm! Voor tagliatelle kun je bijvoorbeeld gewoon stroken snijden
  • Kook de pasta in kokend water met zout. De pasta zal gaar zijn na ongeveer 3 minuten

Nutrition

Serving: 80gramCalories: 186kcalCarbohydrates: 36gProtein: 6gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gCholesterol: 2mgSodium: 2mgPotassium: 51mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 4IUCalcium: 8mgIron: 1mg
Trefwoord Pasta
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Related Topics
  • basis
  • hoofdgerecht
Roxanne

Previous Article
brusselse wafels
  • .food
  • nagerecht
  • ontbijt
  • recepten
  • tussendoortje

Brusselse wafels

  • 29 mei 2022
  • Roxanne
View Post
Ook leuk om te lezen
View Post
  • 2.9K
  • 1 min
  • hoofdgerecht
  • recepten

Groene Curry

  • 26 januari 2021
View Post
  • 2.6K
  • 3 min
  • reviews

Crowdbutcher, bestel jouw vlees online via grutto.nl

  • 15 november 2020
gestoofde kip in tomatensaus
View Post
  • 2.1K
  • 2 min
  • .food
  • hoofdgerecht
  • recepten

Gestoofde kip in Tomatensaus

  • 15 november 2020
View Post
  • 2K
  • 1 min
  • hoofdgerecht
  • nagerecht
  • recepten
  • voorgerecht

Pompoen Puree

  • 15 november 2020
KokenKoken
👩🏻‍🍳 homemade butter chicken 13 5
🏰 Wine Made me do it 45 5
🍾 Roaring 20s party 46 3
🤓Pop that color 32 3
🍾 2022 in een notendop 17 1
🎄👩🏻‍🍳 Christmas 29 8
  • Verse eierpasta
  • Brusselse wafels
  • Pannenkoeken
  • Week in dinners / 013
  • Week in dinners / 012
.food
View Posts
.life
View Posts
About
Pineapple-Smoothie
  • Privacybeleid
  • Cookieverklaring
  • Disclaimer
Roxanne van Hassel

Input your search keywords and press Enter.