bites we love in doos

Bites we Love unboxing

Een tijdje geleden schreef ik over het Hello fresh abonnement, wat ik nu nog steeds bijna wekelijks bezorgd krijg. Ik ben gek op dit soort producten. Maar een vriendin van mij wees mij op misschien een nog wel lekkerder concept. Namelijk Bites we love. Een abonnement met “gezondere” snacks.

Wat is het nu precies? Bits we love is een abonnement voor snacks. Deze box krijg je iedere week (mits je dat wilt) in je brievenbus. En laten we nu even eerlijk zijn, wie houdt er niet van little snacks? Ik in ieder geval wel. In iedere box zitten 4 zakjes snacks in drie verschillende categorieën waarvan jij er één kiest. De keuzes die je hebt zijn pure (snacks die vullen en voeden), power (snacks die zorgen voor energie) en pleasure (snacks voor de liefhebber van guilty pleasures). Per box betaal je 4,95 euro. Afgelopen week kreeg ik mijn eerste box binnen.

bits we love
bits we love

Een klein compact doosje vond ik die woensdag in de brievenbus. Ik was echt verrast. Ik hou ervan als ook over de verpakking van een product nagedacht is en bij bites we love hebben ze erover nagedacht als je het mij vraagt. Stiekem had ik een lomper doosje verwacht, zo’n verzenddoos. Standaard wit, je kent ze wel.

bits we love doos geopend met snacks van de pleasure lijn

Ik opende het doosje en ik was nog meer verrast. Zelfs over de kleine details is nagedacht. Zo zitten de zakjes “vast” in het doosje en heeft alles het logo van Bits we love. Een kaartje met een boodschap over de box en natuurlijk de ingrediënten per zakje. En ja ook de voedingswaarden voor de liefhebber. Kleine teasers op de doos maken je nieuwsgierig naar de inhoud. Stiekem tijdens het openen kreeg ik al zin in snacken. Ik bedoel nootjes en chocola! Dat is toch puur genot, voor mij tenminste wel.

bits we love doos geopend met snacks van de pleasure lijn

Maar er was nog een klein detail wat mij verraste toen ik een van de zakje uit het doosje haalde. Namelijk onder de zakjes zitten “mini boodschapjes”. Hoewel volg ons op Facebook is niet zo zeer een boodschapje, maar ik vind het wel slim bedacht en subtiel verwerkt in de complete huisstijl van het product. Pluspunten!

En ja, wat nu? Ik heb dus al wat gesnackt. En mag ik zeggen dat het heerlijk was? Het is een goede vervanger voor de ouderwetse zakken chips en repen chocola die normaal als snacks in mijn kast liggen. Ik vind het dus zeker een product wat de moeite waard is om een keer te proberen. Grootste voordeel? Je betaalt geen verzendkosten. Daarnaast is je abonnement flexibel en kan je per week bepalen of je hem wel of niet wilt ontvangen. Ohh en natuurlijk kan je van categorie wisselen. Je kan het bestellen op biteswelove.nl

Ben jij benieuwd naar bites we love?

1 Reactie op Bites we love

  1. 1
    Estrella

    Klinkt goed! Ga de site gelijk eens checken.

    12 nov 2014 - Reply

Geef een reactie