Hello Fresh recept - helderde soep met noedels, groene groenten en zalm

Hello Fresh review

Ik schreef dus afgelopen woensdag dat ik mijn week zou vullen met eten dat ik klaarmaak op basis van de Hello Fresh box. Gisteren is het laatste gerechtje naar binnen gegaan en ik moet zeggen, ik was verrast.

Het begon op dinsdagavond rond een uur of 18.00, de bezorger stond aan mijn deur met dus die enorme doos die al te zien was in de vorige post. Mijn liefde voor koken en eten werd goed aangewakkerd toen ik al dat verse lekkers voor mijn neus zag. Ik had gelijk zin om aan de slag te gaan.

Dinsdagavond begonnen we gelijk met de gestoofde kipdrumsticks met groenten en rosevalaardappelen. Man, oh man wat was dat lekker. Ik kan mij sowieso niet herinneren dat ik samen met mijn vriend ook maar ooit een aardappel naar binnen heb gewerkt die gekookt was. Maar blijkbaar kan ik het toch best goed en smaakte het lekker (misschien de variatie roseval?) De kip was lekker mals en viel bijna van het bot af. De venkel en de paprika waren heerlijk, niet te zacht maar lekker beetgaar. Er waren zelfs nog wat aardappelen en groenten over, die heb ik de volgende dag als lunch op.

Hello Fresh recept - gestoofde kipdrumssticks met groenten en roseval aardappelen

Woensdagavond, mijn minst favoriete gerecht. Niet omdat het geen lekker recept is, maar ik ben gewoon geen visliefhebber. Ik moet wel zeggen, ik heb een stuk van de zalm geproefd. Het was goede zalm volgens mij, maar ik ben geen kenner. De soep was verder echt prima te eten. Een echte gezonde maaltijd noedelsoep met groene groenten.

Hello Fresh recept - helderde soep met noedels, groene groenten en zalm

Ik kan wel stellen dat de donderdagavond zowel van mijn vriend als van mij de fav of the week was. Gnocchi met kaas en aubergine uit de oven. Aangevuld met heerlijke cherrytomaatjes en basilicum. Wat was dat lekker zeg en jezus wat vulde dat gerecht snel. Er was zelfs zoveel over dat mijn vriend het de volgende dag het weer als avondmaal op heeft omdat ik uit eten ging.

Hello fresh recept - Gnocchi met kaas en aubergine uit de oven

Zaterdag is brooddag, als het aan mijn ouders ligt. Ik moet eerlijk bekennen, die traditie heb ik gelijk als eerste geschrapt toen ik op mijzelf ging wonen. Ik vind dat je elke avond een “warme” maaltijd op tafel met hebben met minstens groente, eventueel vlees en het daarbij horende pasta/rijst/granendingetje. Maar ik moet zeggen, deze salade met gegrilde varkenskotelet met een meergranenbroodje was zeker niet verkeerd. Ondanks mijn lichte zelf verzonnen allergie voor brood moet ik eerlijk bekennen dat deze goed te eten was. De salade was echt heerlijk en de varkenskotelet was een goede afwisseling.

Hello Fresh gerecht - Gegrilde varkenskotelet met frisse salade en meerzadenbroodje

Aangezien ik nog enorm veel salade van de zaterdag over had, besloot ik om deze toe te voegen aan het laatste smakelijke pastagerecht. Een vriendin kwam gezellig eten. Het is een simpele Spaghetti integrale met verse tomatensaus. De salade moest eigenlijk alleen van de veldsla zijn maar dit was echt prima te eten. Er hoorde eigenlijk ook nog geitenkaas bij, maar de vriendin die bleef eten lust dat niet, dan is het gewoon een kwestie van weglaten.

Hello Fresh recept - Spaghetti integrale met verse tomaten, basilicum en verse geitenkaas

Wat vind ik nu van de Hello Fresh box? Ja, volgens mij is dat al duidelijk. Het is goed! Maar waarom? Ik heb deze box genomen omdat ik wel eens wilde zien wat voor andere gerechten ik doordeweeks kan eten. Aanstaande dinsdag zal de bezorger met de volgende box voor de deur staan. En weet je wat ideaal is? Het is er dus ook voor één persoon. Aangezien ik deze week heel de week alleen ben (manlief is op zakenreis) kan ik helemaal alleen opgaan in de lekkernijen van de aankomende box. Ik ben benieuwd. Prijs van de box is per week vanaf 34 euro. Je kan kiezen voor 3 of 5 maaltijden en er is ook een vegetarische variant. Daarnaast kan je het aantal personen kiezen en het wordt gratis bezorgd. Ik hoor mensen zeggen dat het aan de prijzige kant is, maar als ik zie wat ik ervoor terug krijg aan verse producten en heerlijke recepten. Dan vind ik het een prima deal.

Wat vind jij van Hello Fresh?

1 Reactie op Hello Fresh review

  1. 1
    Kelly Reijerse

    Hmm wel een goede aanrader! Ga t denk ook eens proberen!

    23 sep 2014 - Reply

Geef een reactie