hello fresh pakket

Hello Fresh

Woensdag staat normaal in het teken van een recept. Maar deze week gaat het iets anders dan andere weken. Tijdens het Shoeby Experience event ontving ik een kortingspas voor Hello Fresh. Al tijden spookte het zinnetje:”Bestel nou!” in mijn achterhoofd. En ja, ik ben ook een oerhollandse, korting maakt beslissingen alleen maar makkelijker.

Deze week ga ik dus koken met de Hello Fresh recepten. Gisteren heb ik een het eerste pakket voor 5 dagen ontvangen. Twee maagjes ga ik deze week vullen met de verrassende recepten die Hello Fresh mij heeft opgestuurd. Maar wat is Hello Fresh nu precies?

Zie Hello Fresh als een soort beautybox maar dan voor eten. Verschil? Hello fresh is geen doos vol monstertjes van producten, maar het zijn 3 of 5 geselecteerde recepten met de juiste ingrediënten die ze bij jouw thuis komen bezorgen. De boodschappen kan je dus bijna overslaan (er zijn soms wat ingrediënten die je zelf moet toevoegen, bv peper en zout en lunch en ontbijt worden niet verzorgd). Ik als foodie had al tijden een oogje op zo’n box. Mijn grote zus maakt geregeld gebruik van het concept en kookt de heerlijkste maaltijden voor haar gezinnetje. Zelfs haar kindjes vinden het lekker.

Het idee achter de box is simpel, eten wat je zelf niet zomaar zal kopen. Op deze manier leer je nieuwe gerechten kennen en werk je wellicht met ingrediënten die je nooit of zelden zal gebruiken. De boxen zijn vanaf 34 euro verkrijgbaar. Wil je net als ik de original box voor 2 personen 5 maaltijden lang dan betaal je 49 euro per week. Persoonlijk zeg ik dat het een koopje is, aangezien het om verse producten gaat en er eigenlijk bijna alles wel in zit. Daarnaast is de prijs inclusief verzendkosten.

Wil je meer weten over Hello Fresh? Je kan dan uiteraard naar de website. Volgende week zal ik in ieder geval een artikel plaatsen met alle recepten die ik gekookt heb met de box.

hello fresh doos

Geef een reactie