Jaaroverzicht 2014: Foodblogging

Wie mij het afgelopen jaar heeft gevolgd weet dat ik ben begonnen met zo nu en dan te foodbloggen. Koken is namelijk een passie voor mij en ik deel dan ook graag recepten met jullie. Vandaag deel ik met jullie de 5 meest gelezen recepten van 2014!

1.Yoghurt-room met bosvruchtensaus

Ik ben geen enorme zoetekauw en ik dus dus zelden een toetje delen. Maar blijkbaar vonden jullie alle de yoghurt-room met bosvruchtensaus een succes. Het is mijn meest gelezen recept tot nu toe en op twee na meest bezochte blogpost ook nog eens!

krokante kip wraps met sla, paprika, honing mosterd saus

Krokante kip wraps

Er gaat geen week voorbij dat mijn vriend en ik geen wraps eten. Ook gaat er geen week voorbij dat we geen kip eten. Oftewel de meest ideale combinatie voor de twee zou je zeggen. Dit recept zijn stukjes kip in een krokant jasje. Voor een lekkere hap tussen je wrap. Ik moet zeggen ik maak hem regelmatig!

Pizza wrap rolls

Voor de snelle trek of een party hapje schreef ik over de pizza wrap rolls. Eigenlijk moet ik bekennen, de chef achter dit recept is vriendlief, maar goed die ziet pizza en wraps altijd als de ideale maaltijd.

Nacho schotel

Nacho schotel

Mijn persoonlijk favoriet, maar ik hou dan ook echt van mexicaans eten. De nacho schotel maar dan als avondeten. Mij kun je er voor wakker maken en jullie blijkbaar ook.

Italiaanse tomatensoep

Tomatensoep kan er bij mij altijd in, zeker wanneer het ook nog eens de italiaanse variant is. Het was  een van mijn eerste recepten en ook populair onder jullie. Hij is simpel, smakelijk en eigenlijk in een handomdraai te maken voor een hele grote groep. Een echte aanrader dus.

Ik vond het afgelopen jaar enorm leuk en uitdagend om steeds weer iets nieuws en verrassends qua recepten op tafel te zetten. Ik al uiteraard in 2015 door blijven bloggen over koken aangezien het mijn passie is. Wil je ze allemaal terug vinden? Hier zijn ze in een overzichtje.
Wat was jouw favoriete recept van 2014?

2 Reacties op Jaaroverzicht 2014: Foodblogging

  1. Andrea Janssen (@4pureandrea)

    Pizza wraps en krokante kip rolls lijken mij allebei heel erg lekker!

    29 dec 2014 - Reply
  2. Inge

    Oh, die yoghurtroom met bosvruchtensaus ziet er heel lekker uit! *begint te watertanden*

    29 dec 2014 - Reply

Geef een reactie