kitchentools wishlist - nest joseph joseph

Kitchentools Wishlist

Dat koken één van mijn hobbies is zal je niet ontgaan zijn als je mij al langere tijd volgt. Ik deel recepten, laat me inspireren door foodblogs en ben guilty als fan van 24Kitchen. Elke kok heeft natuurlijk de messen die het fijnst zijn om mee te snijden, de beste snijplanken en de geweldigste tools om het koken net wat aangenamer te maken. Nu ben ik nog maar een starter, maar ik heb zeker wel mijn wensen. Dus ik ga eens delen wat ik op mijn kitchentools wishlist heb staan.

Ik heb een compacte keuken. Ik woon immers in een klein appartement. Maar ik hou wel van koken en het liefst zu ik mijn hele keukentools set opnieuw kopen. Te beginnen met de Nest van Joseph Joseph. Deze “tool” zijn meerdere producten in één. De ideale taart bak tool. Namelijk 2 schalen, 1 zeef en alle maatbekertjes die je je kan bedenken, 1 cup, eetlepel, theelepel noem maar op. Met deze set kan je menig Amerikaans recept namaken zonder na te denken hoeveel 1 cup flour ook alweer is. Daarnaast past alles in elkaar en is het een strak design. Ik zeg doen! Beetje jammer dat hij 130 euro kost.

kitchentools wishlist - nest joseph joseph

Mijn keuken is tot nu toe nog gevuld met de IKEA messen. Ze snijden prima hoor, begrijp mij niet verkeerd. Maar een eyecatchy messensetje met echt goede messen zal niet misstaan in mijn keuken. Hier kan Joseph Joseph ook aan voldoen. Maar mijn portemonnee niet zo. Bovenstaande messenset is namelijk 234 euro. Ach messen koop je voor je leven toch?

kitchentools wishlist - joseph joseph messenset

Mijn website heeft dan wel pineapple-smoothie maar ik heb niet echt de mogelijkheid een smoothie te maken. ja ik heb een staafmixer maar die heeft stiekem zijn beste tijd ook al gehad. Maar een blender dat zou verdomd handig zijn! Nu ben ik niet de enige in huis die vind dat we een blender moeten hebben. Dus ik heb een voorgevoel dat deze sneller in huis is dan we denken..

kitchentools wishlist - blender

Ik roep het vaak, heel vaak. Ik wil een kitchenAid en iedereen mag dat weten. En voor de niet kenner, dit is de mixer der mixer want het is niet alleen een mixer. Een keukenmachine die je optimaal kan uitbreiden met accessoires. Van blender opties tot grof en fijn hak en snijwerk. Pasta molen, een ijsmachine, het is er allemaal van te maken mits je de juiste opzetstekken hebt. Het model hiernaast kost rond de 999 euro. En dan heb je alleen de mixer functie. Er zijn ook zeker goedkopere modellen maar je moet wel minimaal een goede 349 euro dokken wil je een pareltje in je huis hebben staan. Maar ooit op een dag zal een van de modellen mijn keuken sieren.

Je ziet dus al, voor mij staat er nog heel wat sparen te wachten. Wat zijn jouw wishlist items op keukengebied?

kitchentools wishlist - kitchenAid

Geef een reactie