Waarom ik online mijn boodschappen doe

Ik houd van eten, lekker eten. dat is allang geen geheim meer. Maar om dit eten te krijgen moet je boodschappen doen. En dat ja, daar heb ik een hekel aan. Daarom mijn 6 redenen waarom ik al mijn boodschappen online bestel.

Het wordt letterlijk voor mijn koelkast gezet

Ja, ik hoef nooit, maar dan ook nooit mijn boodschappen te dragen. Niet van de winkel naar de auto en van de auto naar de keuken. Fietsen? Nee ook dat hoeft niet. Ik woon op de derde verdieping van een appartementencomplex en alsnog zetten ze de boodschapjes op de plek waar ik het wil. Al zou ik ze naar de badkamer sturen, dan zouden ze het daar nog netjes wegzetten ook (volgende week misschien testen?)

Ik doe veel minder impuls aankopen

Online shoppen qua kleding levert bij mij juist altijd impuls aankopen op. Maar niet als ik mijn boodschappen online besteld. Je winkelt letterlijk per categorie en ik kom dus ook niet in de verleiding om snacks te kopen. Koopjes bakken? Daar loop ik ook nooit voorbij. Kortom ik geef veel minder uit aan boodschappen. Daarnaast zie ik gelijk alle alternatieve naast het product staan. Ik zie overzichtelijk de prijzen en het vergelijken van merk A & B gaat in mijn beleving wat makkelijker.

Tijdbesparing!

Ik hoef na mijn werk nooit naar de winkel om een boodschap te doen, mijn zaterdagochtend heeft niet de boodschappen activiteit en ik hoef nooit te zoeken naar een product in de schappen. Ik bespaar dus enorm veel tijd. Daarnaast hoef ik niet in de rij te staan om af te rekenen.

Mijn guacamole is eerst nog een avocado

Ken je dat? Dat je avocado al zacht is en vermalen tot guacamole? Ja? Nou, ik dus niet. Die avocado’s waar ik mee kook zijn nooit door minimaal 20 mensen mishandeld. Ik kan het je nog leuker vertellen, ik heb zelden een overrijpe of onrijpe avocado. Win!

Kleine meisjes kunnen kleine meisjes blijven

Heel eerlijk, mijn lengte kan soms echt ruk zijn. Met mijn 1,65 meter komt het geregeld voor dat ik ergens niet bij kan. In een supermarkt komt dit eigenlijk vrij vaak voor. Producten van het bovenste schap pakken, die helemaal achteraan staan? Ik hoef het nooit meer te doen!

Door weer & wind

Een nat pak? Verwaaide haren? Ja, vooruit deze heb ik wel eens. Maar dat zal nooit komen omdat ik zo nodig naar de super om de hoek moest om mijn avondeten te kopen.

En nu jij.. Wat zou voor jou een reden zijn om je boodschappen online te bestellen?