Waarom jij nu met alpaca’s moet gaan wandelen

Ze zijn super zacht, enorm nieuwsgierig en je kan in Nederland gewoon met ze wandelen. Alapaca’s! Wandelen met alpaca’s is dat mogelijk? Ja! En ik ga je uitleggen waarom het één van de leukste activiteiten is voor de zondagmiddag.

Alpaca’s zijn super leuke dieren

Dat ik fan ben van alpaca’s, dat lijkt mij logisch. Waarom zou je anders met ze gaan wandelen. Maar waarom is dat zo? Nou, ze zijn super fluffy, hebben een leuk loopje en het gedrag binnen de kudde alpaca’s is zo leuk! Zo hebben ze voorkeur op welke plaats ze willen lopen in de kudde, naast wie en dat maken ze dan ook aan alle kanten duidelijk. De alpaca die ik aan de lijn had? Die had de voorkeur om zachter de grte leider aan te lopen, maar wel naast zijn grote vriendin.. Ahhh how cute!

Een goede wandeling voor de zondagmiddag

Met een lekker zonnetje op je neus en een paar alpaca’s om je heen, het is echt een leuke wandeling. Wij zijn bij Alpaca world in Brielle geweest. Voor de stadse mensen onder ons, je haalt een goede frisse neus in het plattelandsgebied. Een super goed idee toch op de vrije weekend middagen?

Je kan toffe alpaca selfies maken

Onder de categorie, een dikke hipster zijn, krijg je de mogelijkheid om tijdens de wandeling ook even een foto te maken van jou en de alpaca. Niet dat de alpaca’s echt luisteren naar jouw instructies, maar de aanhouder wint. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen selfie met een Alpaca?

Alpaca’s zijn gewoon cool!

Het zijn gewoon leuke dieren. Als kind zijnde ga je ook naar de kinderboerderij om met de geitjes en konijnen te knuffelen, dus waarom zou je als volwassene niet naar een alpaca boerderij gaan? Wist je trouwens dan het wol ontzettend fijne sjaals kan opleveren. Alpacawol is isolerend, waterdicht en het houdt warmte vast. Geloof mij, mijn wintersjaal heeft mij ook heel de winter warm gehouden.