Wat de sneeuwwitjes van deze samenleving nooit meer willen horen

Zon, zee en vooral lekker bakken. Wij Nederlanders houden er van. Maar waar wij Nederlanders nog meer van houden is om onze gebakken kuiten en bruine neusjes te showen aan de wereld. Ja, zonnen is bruin worden en bruin zijn is gezond zijn toch?

Er is echter een groep in deze samenleving, ook wel de sneeuwwitjes genoemd die elk jaar hun trouwe melkflessen mee op stap nemen. En daarvan ben ik er één. En laten we zeggen, het Nederlandse volk heeft daar nogal een mening over. En voor eens en voor altijd kom ik op voor alle risico op kreeft-schap-mensen. Ohhh en voor mijzelf. Dit willen wij sneeuwwitjes nooit meer horen.

De, “kom jij wel in de zon?”

Ja, ik kom buiten. Oké, misschien iets minder dan jij omdat ik niet zo’n gebakken ei wil worden. (En ik zonnen zonde van mijn tijd vind) Nou ja, eerder geen gebakken kreeft. Maar ondanks dat ik geen gebakken bruin kleurtje heb, wil niet zeggen dat ik alleen maar achter mijn tv zit, of games speel op mijn gameconsole. Ik kan een week lang naar Ibiza gaan en terug komen met precies dezelfde witte glow… Story of my life.

Team zonnebrand

Wist je dat je gewoon in de zon kan bakken als je zonnebrand gebruikt? Uhh ja, ik snap dat goedje. Wist jij alleen dat mijn huidje gewoon niet snel bruin wordt. En dat ik met mijn lichte huidje ongeveer ieder half uur met een verfroller en emmer spf50 moet smeren om een brandweerrode kleur te voorkomen?

Team lekker onveilig

Ja, als je zonnebrand smeert word je nooit bruin. Wrong! Als ik geen zonnebrand smeer, dan krijg ik een heel mooi egaal rood kleurtje met hier en daar uitslag. Dus dat en het feit dat het voor iedereen ongezond is…

Ik kom naast jou zitten! Dan lijk ik nog bruiner…

Dit vind ik vallen onder de categorie, ik zet mijn lelijke fiets naast een nog lelijkere fiets want dan lijkt het nog wat. Trek de volgende keer gewoon een wit item aan en ga op wit meubilair voor een witte muur op een witte vloer zitten. Maak dan een mooie foto, gooi een mooi filter over de lichaam en je ben poepie bruin!

En sneeuwwitje, welke uitspraak herken jij?

Geef een reactie