Urban Decay Flushed streak

Naked Flushed

Een tijdje terug wist ik het Urban Decay Naked palette te bemachtigen (handig zo’n man die op zakenreis gaat). Nu een paar maanden later ben ik te trotse eigenaresse van Urban Decay Flushed Streak. Ja, deze dame die ooit een tomboy was, heeft nu stiekem haar hart verloren aan highlighter, blush en bronzer.

Allereerst, ik zal ik niet zijn als ik een review zou geven over de kwaliteit van de make-up en over hoe mooi hij op mijn gezicht staat. Eerlijk gezegd, ik ben nog lang niet zo gevorderd met make-up, dat ik vind dat mijn mening over hoe goed make-up is telt. Maar ik heb zeker wel mijn mening over dit product. Overigens om nu het zoveelste swatch blog artikel te schrijven, beetje uitgekauwd niet?

Ja, met een designer hartje, die ligt een voorliefde heeft voor rustige designs en typografie, vind ik het doosje van het pallet echt geweldig. Simpel, passende lettertypes. Vooral het woord Naked komt zo lekker “BAM in the face”.

En dan, het kleurenspel in het doosje. Ik heb dus de Streak versie omdat ik een warm type ben. Mijn kleuren palette bestaat uit de herfst dus vandaar streak, want deze heeft nu eenmaal een warme ondertoon. De blush en mooi peachy roze en daar hou ik van. Niet te opvallend maar net dat stukje detail in je gezicht waar je wauw door zegt. De highlighter heeft een lichte glans met een zacht glittertje, zo zacht dat je niet een of andere discobal zal worden, yay! En dan die bronzer, echt gewoon om de schaduw in je gezicht terug te brengen. Just wow.

Naked flushed gaat echt de perfecte aanvulling zijn op mijn dagelijkse make-up. Dus mocht je mij binnenkort zien shinen, dan is het de higlighter en perfect licht 😉 Wellicht zal ik ooit nog eens een look of the day maken voor deze blog. Al blijf ik er stiekem bij dat ik niet het beauty meisje ben. Urban Decay flushed streak is overigens verkrijgbaar bij Sephora.

Wat vind jij van Urban Decay?

Urban Decay Flushed streak
Urban Decay Flushed streak

Geef een reactie