cheapass zonnebrillen

Cheapass zonnebrillen

Dat ik van zonnebrillen houd is allang geen geheim meer. Jarenlang heb ik een bril gedragen waardoor een zonnebril opzetten voor mij geen doen was. Maar nu ik lenzen heb vind ik het heerlijk om in het zonnetje te lopen met een flinke opvallende zonnebril. Toen ik dus een mail kreeg van cheapasszonnebrillen.nl dat ik twee zonnebrillen mocht uitzoeken kon ik het niet laten.

Cheapass zonnebrillen dus, het concept is simpel. Hippe trendy zonnebrillen waar je niet gelijk je hele spaarrekening voor leeg hoeft te trekken. Voor één zonnebril betaal je €7,95, voor twee zonnebrillen €15,- en iedere zonnebril die je er daarna bij neemt kost nog maar €5,-. dat zou dus betekenen dat wanneer je er vier tegelijk bestelt je €25 euro voor de zonnebrillen betaald. Dit is wel exclusief verzendkosten. Maar goed die zijn ook maar €0,95 cent.

Hoe zit het dan met de kwaliteit? Ik moet zeggen ze zijn goed! Op het gebied van spullen netjes in mijn tas doen ben ik echt een kluns, Dus ook de zonnebrillen moeten eraan geloven. Veel druk van andere spullen die erboven op liggen en guess what? Ze leven allebei na een goede 1,5 week nog.

cheapass zonnebrillen

Allereerst koos ik deze uit. De silver star. Ik was al langer op zoek naar zo’n soort zonnebril. lekker groot en spiegelende glazen. Ik moet zeggen hij voelt heel licht, en beschermd goed tegen de zon. Prima zonnebril.

cheapass zonnebrillen

Bovenstaande is de Black & White Wayfarer. Mijn vriend had hem op het oog. Vooral omdat het een grappig effect heeft met de zwarte voorkant en de witte achterkant. Echt super tof.

Ik zou zeker als ik weer zin heb wat zonnebrillen aan te schaffen een kijkje nemen op de website van Cheapass zonnebrillen. Prijs kwaliteit verhouding is goed en ik vind het een topservice. Want ondanks dat er bij mij wat dingen mis gingen is dat wel goed opgepakt. Ik vind het overigens ook prima zonnebrillen voor een festival, ze zijn goed qua kwaliteit en het is niet enorm balen als ze kapot gaan. Maar dat is mijn mening dan weer. Kortom op naar cheapasszonnebrillen.nl en zoek een leuke collectie uit!

Draag jij vaak zonnebrillen?