Roxanne in de Vanilia

Lab of style, Personal shopping

Shoppen, ik doe het graag. Vooral met vriendinnen. Maar wat gebeurt er wanneer je gaat shoppen met een persoonlijke styliste. Word je uit je comfortzone getrokken, ontdek je nieuwe items die je nooit zou passen of blijft het allemaal binnen jouw lijntjes? Ik mocht het ervaren, ik ging de personal shopping experience aan van Lab of Style / Ilona Luca.

Hoe het allemaal begon

Zo’n 6 jaar geleden kreeg ik al een uitgebreide kleurenanalyse van haar. Het opende mijn ogen qua kleur en kleding. Sindsdien werk ik ook samen met Ilona. Ik heb haar bedrijf Lab of Style zien groeien, haar winkel is geopend en haar website is live (wie zou die toch gemaakt hebben… ). Ondertussen heeft ze mijn kledingkast uitgebreid geïnspecteerd, heb ik een Lab of style box ontvangen (zending met kleding door haar uitgezocht) en heeft menig persoon uit mijn omgeving ook in haar stoel gezeten.

Mijn eigenaardige keuzes schrappen we even..

Ik had altijd al met mijzelf afgesproken Ilona een keer te boeken voor een persoonlijke shopping middag. Want laten we eerlijk zijn, mijn kledingstijl is soms wat degelijk (als dit de juiste omschrijving is). Al jaren kom ik in dezelfde winkels, kies ik ongeveer dezelfde soort kledingstukken en kom ik telkens weer thuis met dezelfde soort stijl kleding. Prints vind ik een not done in mijn kledingkast, mits het ananassen zijn. Dieren prints sla ik altijd over en ik zal nooit uit mijzelf een broek aantrekken die niet een skinny effect heeft.

In mijn comfortzone uit mijn comfort

Mijn absolute favoriet als het aankomt op winkels is toch wel de Vanilia. Mooie basic items, goede kwaliteit en de stoffen die ze hebben zijn net even anders dan normaal. Maar deze dag was anders…

Is dat nu echt een dierenprint?!

We liepen eerst een rondje door heel de winkel, ik mocht items aanwijzen die ik zou pakken en Ilona luisterde aandachtig, ondertussen bedacht zij welke items zij zou pakken. Uiteindelijk liepen we een tweede rondje, pakte zij een hoop items en legde ze uit waarom. En daar was hij dan, mijn grote angst… het luipaard printje.

Ik vertrouw qua kleding weinig mensen. Maar Ilona, die vertrouw ik bijna blindelings. En dat heeft een reden. Zij kent mij na ongeveer 6 jaar zo goed dat ze mijn comfortzone kent.. Ze kent de inhoud van mijn kledingkast, weet welke kleuren bij mij passen en heeft heel goed door welke minder mooie kanten aan mij lichaam ik wil verbergen. Kortom, die luipaarden print rockte ik gewoon.

En dan de Lab of Style Store

Naast dat Ilona een styliste is, heeft ze ook nog een prachtwinkel in Driebergen. En die bezochten we ook. Ik wilde dit overigens zelf! Daar heb ik nog flink wat outfits gepast en ook daar kwamen weer verrassende combinaties uit. Mocht jij zelf eens de store van Ilona Luca willen bezoeken, jij vindt de adresgegevens hier!

personal_shopping_lab_of_style_review 003
Shirt - Lab of Style
Jurkje - Lab of style

Zou ik het nog een keer doen?

Zeker! Ilona heeft mij uit mijn comfortzone gehaald, kwam met verrassende kledingcombinaties en mijn kast is weer gevuld met enorm mooie items. Wil jij een personal shopping expercience boeken, hier vind je meer informatie over deze service. Mocht je verder inspiratie zoeken, volg Ilona Luca dan op haar Instagram.

Ohhh en mocht je je nu afvragen, maar wat heb je gekocht dan? Wat denk je, die luipaarden print trui natuurlijk 😉

En de items hieronder…

1 Reactie op Lab of style, Personal shopping

  1. 1
    Jitske

    Wat gaaf! Staat je goed al die outfits. Het zou ook wel wat voor mij zijn, een personal shopper 🙂

    14 apr 2019 - Reply

Geef een reactie