mey new bag honey yellow

My new honey yellow bag

Wauw gewoon wauw. Dat was mijn eerste reactie toen ik vandaag mijn pakketje opende. Een zorgvuldig ingepakte doos. Elke ander willekeurig persoon had waarschijnlijk gedacht:”Oh het is gewoon een doos met inhoud die bezorgd is.” Maar nee, wauw. Het was mijn nieuwe aanwinst. Een gloednieuwe tas van My New bag.

Vooruit, had ik hem echt nodig? Niet perse, maar ik vond dat mijn übercoole, blije Oilily worldaround indigo, laptop tas wel een serieuzere vervanging mocht hebben. Immers ik ben een zogenaamde lady in business en een laptoptas waar dan sterretjes, robotjes, bloemetjes en computers op staan is misschien niet helemaal zoals het hoort. Ja? Heb je al een soort van beeld voor je? Nee? Even ter illustratie een kleine inzoom op details van de tas.

oilily worldaround indigo

Juist, een geweldige tas die ik nog steeds met liefde in bezit heb, maar niet een tas waar je serieus mee genomen gaat worden in het zakenleven. Oftewel het werd tijd voor een stijlvolle zogenaamde zakentas. Nu ben en blijf ik een casual meisje en zo’n leren koffertje zag ik totaal niet zitten. Hij moest hip zijn, vooral een nette uitstraling en bovenal het thema Roxanne all over the place hebben. Hoofd eis, mijn Macbook air moet ik erin kunnen vervoeren.

Mijn droomtas van Mulberry die gaat het voorlopig nog niet worden, maar ik kon mij nog herinneren dat op de beautygloss party afgelopen jaar een stand stond met enorm gave tassen. Ja hoor! Mynewbag.nl it was. Snel surfte ik naar de website en weet je wat. Final sale! 70% korting op geselecteerde items. Yay! Oftewel ik kocht de honey yellow (ja vooruit het okergeel zit er weer eens licht in verwerkt).

Een hele fijne tas als je het mij vraagt. Allereerst, hij werd verzonden in een doos waarin hij goed beschermd zat. Lagen beschermpapier een lichte stofzak en extra papier binnenin om hem in vorm te houden. Heel netjes als je het mij vraagt. Elk glimmend detail had een bescherming eromheen zitten en de hengsels waren extra beschermd. Top! Maar toen ik het pareltje openende werd ik helemaal blij.

my new bag honey yellow

Halleluja een tas waarin ik mijn spullen eens netjes kan opbergen. Extra vakjes, een goede scheiding, ik werd er zo blij van. Geen ruimte meer te kort zou je denken, toch? Ik zeg het nu kort en krachtig. Top tas voor een prima prijs en een prima service. Ik zeg, mocht je ook een nieuwe tas willen? Mynewbag.nl!

my new bag honey yellow

Wat vind jij van de tassen van my new bag?

2 Reacties op My new bag honey yellow

 1. 1
  Beautyfavourites.nl

  Erg mooi!

  21 aug 2014 - Reply
 2. 1
  Nicky

  Mooie tas! Op MyNewBag staan veel tassen die mijn hartje sneller laten slaan, alleen vind ik ze een beetje te duur, jammer genoeg.

  18 aug 2014 - Reply

Geef een reactie