Sneaker Wishlist

Een vriendin van mij bestelde laatst Vans van The beatles. Ik bedoel, hoezo heaven on earth? Ja, het mag duidelijk zijn ik ben gek op sneakers. En hoewel ik er een aantal in mijn schoenen zogenaamde stash heb, kan ik niet ontkennen een ware wishlist te hebben op het gebied van sneakers. En deze ga ik vandaag met jullie delen.

Ik heb over de jaren heen een lichte voorkeur voor Mazu gehad. Ze lopen onwijs lekker en zijn niet eens al te duur. Hoewel ik lage spijkerstof sneakers heb, de grijze lage variant en een neonkleuren hoge variant heb ik eigenlijk nooit het standaard zwarte model gekocht. vandaar dat bovenstaande op mijn wishlist staat.

Vans, wie heeft ze tegenwoordig niet in de kast? Ik heb een roze variant. Getwijfeld dat ik heb tijdens het kopen van deze schoenen. Het was namelijk een strijd tussen de roze en de bruine variant. Uiteindelijk ben ik lekker gek gaan doen, roze was de keuze. Nu weet ik hoe ze lopen en ik ben verliefd. Deze kleur is zeker één die op mijn wishlist thuis hoort. Maar eigenlijk zou ik het liefst allerlei soorten kleuren kopen.

Over Vans gesproken, doe mij ook maar deze met bloemenprint!

H&M gympen zijn overigens ook ideaal. Ik heb ze in meerdere kleuren, maar zou er zeker meer willen!

In mijn kast staan laarzen van Ossom. Dus waarom geen sneakers? Eigenlijk puur omdat ik ze nog niet tegengekomen was. Tot ik deze schoentjes bij de Invito zag. Misschien niet meteen de schoen waarbij je zegt wauw! Maar zeker een wishlistwaardige schoen omdat hij lekker casual is.

Wie mij goed kent, weet dat ik een voorliefde heb voor sterretjes. Dus ook sneakers met sterretjes, van Hush Puppies horen dan ook thuis in mijn kast. Kijk dat sterretje! Ik vind het vooral leuk omdat het zo’n klein simpel detail is.

In ieder geval, ik heb voorlopig nog wel genoeg schoendromen. Hoe zit het met jullie sneaker dromen?

4 Reacties op Sneaker Wishlist

 1. 1
  alexaslovelyworld

  Leuke sneakers vooral de 2 & de 3de!

  6 apr 2014 - Reply
 2. 1
  Estrella

  Leuk om te zien. Ik heb zelf nog één paar zwarte Vans staan maar dat is één of andere special edition. Ik heb ze al jaren en maar een paar keer gedragen en onlangs op Marktplaats gezet. Ik draag eigenlijk alleen nog maar enkelhoge sneakers, dat vind ik gewoon beter bij de vorm van mijn benen passen. Juist omdat ik echt supersmalle kuiten heb, wordt dat nog meer geaccentueerd door heel platte schoenen te dragen.

  2 apr 2014 - Reply
 3. 1
  janique

  Leuk ! , mooie blog ook !
  Doe je mee met mijn winactie?
  Liefs, beautysmoothiex.blogspot.com

  2 apr 2014 - Reply
 4. 1
  Svenja

  Leuke wishlist!

  1 apr 2014 - Reply

Geef een reactie