vanilia top ying yang

Classic black tot het overhemd. Deze Vanilia items staan op mijn wishlist.

“Nieuwe collectie! Nieuwe collectie!!” Diep van binnen maak ik altijd vreugde dansjes (ja alleen van binnen) als Vanilia weer met een nieuwe collectie komt. Het liefst was ik gisteren nog naar de winkel gerend om alles te passen. Want hé, awesome kleding! Maar nee, vandaag heb ik alleen gescrold en geliked in de webshop. En dit is wat op mijn wishlist staat.

Het overhemd, of uhh de jurk…

Stoer, elegant en een top kleur. Ik vind deze jurk echt geweldig. Je kan hem heel casual met sneakers dragen, maar met een leuk hakje eronder ben ik business klaar. Zomer/winter het maakt niet uit. Je kan hem eindeloos combineren. Kortom deze hoort zeker op mijn wishlist thuis! Ook voor mijn figuur zal hij wonderen doen, dat weet ik zeker 🙂

Jurk Cotton Collar / € 109,95

Vanilia jurk Cotton collar

Black is back

Over het algemeen draag ik kleur, maar soms heb ik behoefte aan zwarte kleding. Een echt goede zwarte basis top heb ik niet. Hoewel, wel het simpele t-shirt maar niet een shirt dat net iets speelser is. Kortom deze zwarte ying yang top is een soort klassieker in mijn garderobe. Hoewel v-halzen niet helemaal mijn ding zijn, vind ik het shirt wel een topper. Ik wil hem zeker even passen in de winkel. Jij ook?

Ying Yang top / € 59,95

vanilia-jurk-cotton-collar-back

De eyecatcher, ik bedoel armcandy

Ik sta niet bekend om mijn goede smaak qua armcandy. Niet omdat het verschrikkelijk is maar meer omdat ik het eigenlijk zelden draag. Daar moet eens verandering in komen! En deze armband kan een mooie start zijn van de verandering. De armband zal goed matchen met het overhemd jurkje of met eigenlijk bijna elke outfit die ik in mijn kast heb hangen! Kortom een must have voor mijn kast.

Bracelet current ellipse / € 169,00

vanilia bracelet current ellipse

Wishlist of boodschappenlijst?

Voorlopig is het echt nog even een wishlist. Maar ik zal zeker over een tijdje nog even in de winkel kijken of deze items nog steeds aanwezig zullen zijn. Maar dromen mag toch?