tear off behang

Tear off behang

Vroeger als klein meisje, mijn ouders kunnen dit bevestigen, had ik de vreemde hobby behang los te peuteren. Als ik er nu aan terug denk moet ik er wel om lachen. Het begon altijd met dat ene kleine hoekje dat los zat. Binnen mum van tijd had je een hele lap behang in je handen.

“Roxanne, stop eens met dat scheuren!” Het werd mij vaak genoeg gezegd. Mijn naaste omgeving had het idee dat ik bepaalde behangsoorten gewoon niet zo mooi vond. Hm Hm zou het? Ik ben er eens over na gaan denken, had ik als kind zijnde al dusdanig mijn smaak ontwikkeld dat ik voorkeuren had voor mijn behang. Ik vraag het mij af, mijn mening blijft het een geval “het hoekje zat los nu ben ik nieuwsgierig wat eronder zit.”

Je zou misschien denken, waar gaat ze in godsnaam naar toe? Nee, ik ga geen psychologische redenen geven waarom ik dat heb gedaan en nee ik ga ook geen verhalen vertellen over alle keren dat ik het heb gedaan. Ik heb het ideale behang gevonden voor de aankomende peuters zoals ik.

Tear off wallpaper - vrouw trek stukken behang eraf

Ja, je ziet het goed, de vrouwenhanden op de foto zijn behang aan het lostrekken! Bij het zogenaamde Tear off behang van Znak is het de bedoeling dat je loszittende hoekjes eraf trekt. Hoewel los zittende hoekjes, vooruit alleen de delen die jij eraf wilt hebben. Dit behang bestaat namelijk uit een patroon. Als eerst behang je de muur gewoon zoals je met al het andere behang doen. Plakken, snijden, meten, nog een keer plakken (wacht onlogische volgorde). Hoe dan ook je kan dus een mooi strak muurtje maken. Maar het is uiteindelijk de bedoeling dat je creatief gaat zijn met het voorgesneden patroon. Trekken maar! Ik vind het idee echt grappig. Zo kan je een muurtje toch net even anders maken dan andere.

Tear off behang

Nu ben ik gek op dit soort producten, vooral omdat je dus zelf creatief aan de gang kan gaan. Nu ben ik persoonlijk wel van de wat strakkere vormen dus ik zou niet het halve behang eraf trekken. Hooguit een paar druppels. Maar nu vond ik toch een geniaal iets, waar je mij als kind echt blij mee had gemaakt. Welk kind droomt er nu niet van om op een mega groot vel te mogen vingerverven? Juist, dus haal die kinderen je huis in, laat ze een mooie witte muur bekladden met verf en plak er daarna het Tear Off behang op. Uiteindelijk ga je wat delen lostrekken, et voilá een mini Picasso in huis! De kinderen hebben een onwijs leuke middag gehad en jij hebt een originele muur. Ik zeg doen! Natuurlijk kan je ook een grote houten plaat pakken en die uiteindelijk als “schilderij” gemaakt door kinderen ophangen.

tear off behang

Kortom, doe mij maar zo’n rolletje van het tear off behang. Wat zou jij ermee doen?

1 Reactie op Tear off behang

  1. Estrella

    Hé dat is geinig!

    29 jun 2014 - Reply

Geef een reactie