Zonnebrillen Happiness

Dat ik gek ben op originele accessoires is een feit. Ik ben niet iemand die graag meedoet met modieuze items. Het past niet bij mijn karakter en ik voel me dan ook niet fijn. Sinds ik weer eens lenzen draag en de zon de afgelopen dagen zijn blijheid weer laat zien, is het weer eens tijd voor zonnebrillen en wat voor zonnebrillen!

Op de website van Emily maakte je kans op shoptegoed voor ikhebeenbril.nl en raad eens? Ik was de gelukkige die ermee kon shoppen op de webshop. Heerlijk. Zeker aangezien ik graag brillen koop en het leuk vind om iets origineels te vinden wat ook nog eens bij mij gezicht past. Ik ging dus op de website vrolijk op  zoek naar wat geschikte zonnebrillen.

ikhebeenbril.nl zonnebrillen

Uiteindelijk kwam ik erachter dat het echt verrassend betaalbaar is, waardoor ik er maar gelijk vier had besteld. Over één bril twijfelde ik wel maar hij was maar €5,- dus daar sukkelen we niet voor. Na de bestelling kreeg ik netjes een bevestiging met de melding dat het pakketje tussen zaterdag en dinsdag geleverd zou worden. Dat is maandag toch in correct Nederlands? Hoe dan ook ik mocht mezelf gelukkig prijzen wat ze zaten zaterdagochtend al in mijn brievenbus!

ikhebeenbril.nl zonnebril zakje

Alle zonnebrillen werden netjes geleverd in bovenstaand zakje. Super handig, kan ik ze in mijn tas meenemen zonder dat ik ze beschadig. Ik moet ook zeggen het zakje is ondanks de prijs niet eens van een slechte kwaliteit.

collage ikhebeenbril.nl zonnebril roze

Dat ik gek ben op kleur dat mag duidelijk zijn. Toen ik dus deze roze zonnebril zag moest ik hem in het winkelmandje stoppen. Qua vorm klopt hij ook bij mijn gezicht. In principe is hij wel net iets te breed voor mijn gezicht maar ach, het is maar een zonnebril.

collage ikhebeenbril.nl zonnebril bloemenprint

Een ware eyecatcher toch? Deze zonnebril heeft een bloemenprint in de roze uitvoering. Ik moet zeggen dat bloemetjes normaal niet zo mijn ding zijn. Te meisjesachtig? Te lief? Maar toen ik hem binnenkreeg was ik wel verrast. Hij staat goed alleen het is een beetje jammer dat mijn wenkbrauwen erachter wegvallen.

collage ikhebeenbril.nl zonnebril zebraprint

Voor wie mijn vriend goed kent snapt deze keuze. Meneer is fan van zebraprint en toen hij deze zag vond hij dat die besteld moest worden. Ik had nog voldoende shoptegoed over dus voila. daar staat hij op mijn neus. Ik vind de bril zelf iets te aanwezig voor mijn gezicht, maar hij zal prima passen bij vriendlief.

collage ikhebeenbril.nl zonnebril wit zwart

Uiteindelijk was ik eigenlijk opzoek naar een witte uitvoering van een zonnebril. Op de website stond dat dit de zwart/wit uitvoering was. Stond ook op de bestellingsbevestiging, maar hij is toch echt zwart/zilver. Prima! Ik vind hem wel iets unieks hebben.

Ik moet zeggen, ondanks de lage prijzen zijn het redelijk kwaliteit zonnebrillen. Nee, het zijn niet topmerken maar ik had ook niet anders verwacht. Tevreden is wat ik ben over deze bestelling en ik denk dat er best een grote kans is dat ik in het vervolg de website nog eens bezoek om nog en bestelling te plaatsen. het enige nadeel wat je hebt is dat je op de website geen tool hebt om te kijken of de zonnebril je zou staan. Maar goed voor die prijzen ga ik er verder niet over zeuren.

Welke zonnebril zouden jullie bestellen?