Over

Over sommige Karakters zijn er boeken te schrijven, kan ik boeken over schrijven. Maar wanneer ik één karakter in het speciaal moet gaan uitleggen dan kan ik hooguit een alinea vullen. Maar jij bent niet zomaar op deze pagina beland. Je bent benieuwd wie ik ben? Misschien vraag jij je af waarom ik in godsnaam pineapple-smoothie als naam heb of je bent gewoon doelloos aan het klikken ๐Ÿ˜‰ Hoe dan ook, welkom.

Dit ben ik!

Roxanne, twenty something, Geekisch en pratend met een zachte G. Ik breng mijn dagelijkse leven door in het mooie Brabant. Geboren en getogen in Breda, maar ik ben zeker nog niet de stad uit gegroeid. Sinds december 2013 samenwonend. Trotse mama van haar ananas planten (zolang ze nog leven). Fulltime online marketeer (richting SEO/SEA), sporadische blogger. In mijn vrije tijd codeer ik websites, help ik mensen met het opstarten van hun online performance en heel soms vind je mij al gamend (Aka Minecraft of de Sims). Maar ik heb één hele grote hobby die menig hartje sneller kan later kloppen. Ik bedoel menig maagje hard kan doen knorren. Mij vind je namelijk geregeld in de keuken om lekker te koken, bakken en braden. Maar ik geniet ook van een goed maaltje met een wijntje.

Pineapple-watte???

Schijnbaar heb ik een obsessie met ananassen. Het begon al toen ik jong mijn smaak ontwikkelde en liever ananas snackte dan koekjes en snoepjes. Maar het bewijs vind je dan echt in mijn slaapkamer, waar een enorme ananas op de muur geschilderd is (wat ik verveelde mij gewoon een zaterdagnacht…). Hoe dan ook, mijn obsessie heb ik vorm gegeven in een blognaam die ik in 2006 aanschafte.

November 2006 gaat dus mijn geschiedenisboeken in als de maand dat ik een van “meesterwerken” opstartte. Met up(s)(loads) en downs blog ik erop los. Of niet… In ieder geval is deze blog mijn realiteit van de wondere wereld.