love on the weekend john mayer cover single

Love on the weekend

Love on the weekend, als je het mij vraagt had een single na een goede 3 jaar van radio stilte geen betere titel kunnen hebben. Het gevoel dat je krijgt van het weekend, het gevoel dat je krijgt van een liefdevol weekend. John Mayer, na een langere akelige muziekloze periode is hij terug met deze lieflijke single!

Ja, lieflijk. Ik ben namelijk eerlijk. Qua muziek genialiteit, perfecte bridges en mooie gitaarsolo’s is het niet perse een hoogstandje. Maar de op 17 november uitgebrachte single “love on the weekend” van onze John hangt al sinds moment één in mijn hoofd. Heeeeeeerlijk!

Wellicht is het voor mij nogal overbodig om een heel artikel hieraan te wijden. Als je mij volgt of persoonlijk kent is het je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan dat de radiostilte van deze geweldige man mij niet altijd even blij maakte. Ik stond dan ook te springen toen ik hoorde dat hij een nieuw album heeft afgerond en dat de single deze maand uit zou komen! En god wat was ik blij toen ik het nummer voor het eerst hoorde.

Ik zal er niet veel woorden aan vuil maken verder, want ik vind het toch een fijn nummer. Want, ja John Mayer (dohhh…) De echte John Mayer sound is in ieder geval terug en dat mij mij een heel gelukkig persoon…..

Wat vind jij van het nummer?

Geef een reactie