I don’t wanna see you with her

Maria Mena, voor mijn omgeving zijn de klanken van deze bijzondere stem niet onbekend. Je houdt ervan of je haat het. Er is geen tussenweg. Ik ben één van die liefhebbers (dohhh, waarom zou ik er anders een artikel aan wijden). En het goede nieuws is, Maria Mena heeft weer een nieuwe single uitgebracht!

Dit keer een rustig, maar zeer aangenaam liedje. Ik denk dat het nummer voor menig persoon herkenbaar is qua gevoel. Dat moment dat je deels over de break up heen bent, maar dat je totaal niet wilt mee krijgen dat iemand verder is gegaan met een ander. Het is in mijn ogen (correctie oren) een liefelijk liedje zoals ik het zou noemen. Niet teveel poespas en dat spreekt mij altijd aan. Dat is eigenlijk ook het hele ding waarom ik Maria Mena haar muziek waardeer.

Het nummer is de aftrap van het aankomende abum “Growing Pains” dat op 4 December zijn intrede in de wereld zal doen. Vanzelfsprekend staat deze datum in mijn agenda als “blocked period” aangezien het een avond vol muziek luisteren wordt. Ik kan in ieder geval niet wachten.

Wat vind jij van I don’t wanna see you with her?

Geef een reactie