macbook air

New in: Macbook Air

Het was dinsdag, 10.00 uur. Een normale ochtend waar ik het ontbijt achter mijn kiezen had. Het beloofde een goede dag te worden, ik kreeg namelijk mijn pakketje van Sabon binnen dat ik had gewonnen. Maar hij verliep iets anders dan gehoopt.

Zoals gewoonlijk wilde ik mijn laptop opstarten. Een bakbeest van Dell, de studio 1555. Hoogstwaarschijnlijk zegt het je niks, logisch want het beestje was al een goede 5 jaar oud. Mijn trouwe maatje die dagelijks heel wat werk moest verrichten. Zeker met mijn voorliefde voor ontwerp en design. Maar helaas, dinsdag gaat de geschiedenis boeken in als de dag dat mijn trouwe vriend het niet meer deed. Kapot, niet meer aan gaan. Gelukkig had ik vorige week al een back-up gemaakt omdat hij al moeilijker begon te doen.

macbook air

En toen, als designer is een laptop bijna tool nummer 1 tegenwoordig. Er moest dus een nieuw maatje komen. Na wat research op de website reden we naar de Mediamarkt. In mijn hoofd en vooral ook die van mijn vriend zaten al wat specificaties waaraan de laptop moest voldoen.  In eerste instantie keek ik naar verschillende windows modellen. Kritisch dat ik ben, struinde ik verschillende modellen af. Meerdere malen liep ik het rondje langs de verschillende laptops. Uiteraard, zoals altijd, hadden we ook even een blik aan de Apple afdeling gegeven. Uiteindelijk bleven er twee modellen over. Een lenovo en jawel de Macbook air. Na lang twijfelen en afwegen heb ik toch gekozen voor een Macbook air! Kleine verrader dat ik ben (zo noemen sommige mensen mij nu), maar goed ik trek mij er niks van aan.

macbook air

Het was wel even wennen, maar een goede twee dagen verder is hij toch helemaal van mij. Ik ben er blij mee. Wat voor laptop hebben jullie?

2 Reacties op New in: Macbook Air

  1. Estrella

    Gaaf! Mooie aanwinst!

    28 jun 2014 - Reply
  2. sebastiaanfranken

    Een System76 Kudu Professional (met wat upgrades) en een HP 14 Chromebook. Dan zwerft er hier ook nog een witte macbook (zo’n oude) rond met een kapot scherm en een kapotte accu, en liggen er bededen een Dell Inspiron van m’n vader (via het werk, ding is 10 jaar oud maar doet het nog prima), en een HP Envy.

    27 jun 2014 - Reply

Geef een reactie