pols potten porseleinen ananas

Pols potten ananas

Kijk, decoratie in huis… Oh wacht dat is een verhaal dat niet in mijn leven past. Mensen die namelijk binnen komen krijgen soms het idee dat er niet geleefd wordt. Ik maakte al eens een hometour. Maar op een zeker moment, ik keek naar een filmpje van Vera Camilla, wist ik het zeker. Ik wil die ananas!

Ananas? Ja, ananas. Ergens in een hoekje op de achtergrond zag ik een witte ananas in haar keuken staan. Een klein enthousiast gilletje kwam spontaan uit mij waardoor vriendlief nieuwsgierig werd. Hij keek en het onwaarschijnlijke werd werkelijkheid. “WAAR KOMT DIE ANANAS VANDAAN?” kwam er aan woorden uit. Alleen ik was niet de zender, maar de man in het huis.

Zodoende, een hele tijd later (we hadden hem snel gevonden hoor, maar het was even bepalen of we hem wel echt wilde aanschaffen) hebben we hem besteld. Ja besteld, want ondanks dat ik in Breda woon, op nog geen kilometer afstand van de Bijenkorf, moest ik hem bestellen via het internet. Want ja, Bijenkorf Breda waar is jullie woonafdeling?!

Anyhow, ik bestelde hem en de volgende dag moest ik dan toch echt de deur opendoen voor die man in de Postnl jas. “pakketje voor u mevrouw.”

pols potten porseleinen ananas

Mag ik even kwijt, dat ik het een beauty vind? Ik bedoel, heb je die verpakking gezien? Ja, daar ga ik weer als design lover, maar kom op, wie houdt er niet van dit soort verpakkingen? Mooi veilig verpakt zodat het niet kan breken. Een stylish simpele rode doos. En een heerlijk mooi tot in detail bewerkte ananas in de doos. I like!

Ik zeg, nu nog een porseleinen smoothie en mijn verzameling is compleet. Overigens, wil jij hem ook bestellen? Hij is hier te verkrijgen.

Wat vind jij van de pols potten ananas?

3 Reacties op Pols Potten Ananas

 1. Dina

  Die ananassen zijn zo leuk. Ik heb ook wel eens in de bijenkorf gestaan met zo’n ananas in mijn hand (uiteindelijk niet gekocht, denk dat ik daar nog altijd spijt van heb. goed om te weten dus dat ze er nog zijn).

  16 jan 2015 - Reply
 2. Sophie

  Oh wat een ontzettend gaaf ding!

  14 jan 2015 - Reply
 3. Estrella

  Mooie aanwinst!

  14 jan 2015 - Reply

Geef een reactie