Shoplog: Glitterschoenen en inspraak van de man

Sale! Dat stond er met een soort van koeienletters in de mail die ik binnen kreeg van Asos. En ja, ook al ben je marketeer en ken je alle call to action methodes, ik moest en zou nieuwe schoenen kopen.

Ik scrolde hoopvol door de sale collectie. Maar nee, het werd lastig. Een normaal iemand zou zeggen:”Dan koop ik toch lekker niets”, maar ik had een ander idee. Tijdens de week dat mijn vriend mijn kleding uitzocht vond hij het lastig de juiste schoenen te vinden. Ik had volgens hem niet de juiste schoenen in mijn kast. Kortom, hij was weer aan zet en mocht van mij een selectie maken van schoenen die hij mist in mijn kast (zolang ze in de sale waren…)

asos mettalic rood shoes
asos mettalic red shoes

De metallic sneaker (ohh deze koos ik zelf!)

Als eerste vond ik dan toch zelf ook een opvallende maar leuke sneaker. Ik houd van schoenen die opvallen. Ook al draag ik ze niet vaak. Ik betaalde € 20,27 en jij kan ze hier bestellen. De rood metallic kleur komt niet helemaal tot zijn recht op de foto, maar ohh ik heb deze schoenen al vaak gedragen! Juist omdat ze metallic zijn en een simpele “saaie” outfit kunnen opfleuren.

Head over heals, of shit echte hakken..

Na de week van kleding gekozen door mijn vriend had ik al door dat hij de voorkeur heeft voor vrouwelijk over de top. En toen hij met deze heels aan kwam zetten wist ik het zeker. Ik moet mijn sneakers in de kast laten staan als het aan hem ligt. Ze kosten €38,81 bestellen kan nog steeds.

De hier was ik eigenlijk al een tijd naar op zoek schoen

Ik zocht al tijden naar een simpele vrouwelijke hak. Schoenen die net zijn maar toch ook bij mij als persoon passen. Die niet zwart zijn en die ook comfortabel zitten als ik loop. Met deze nude sandalletes komt dat zeker wel goed. Ik betaalde zo’n €37,84. Helaas zijn ze nu wel uitverkocht, dus ik heb geen linkje voor jullie.

Gold, glitter & glamour

Oké, ik moet het toegeven. Zelf waren ze mij nog niet opgevallen. Ik zou ze wellicht niet eens kiezen, maar mijn vriend vond dat ik ze moest bestellen. En hij had gelijk, ik vind ze nu echt super leuk! Ik zal ze niet snel naar mijn werk aantrekken gok ik zo, maar op date night of een feestje bij vrienden. En hé welke vrouw houdt er nu niet van Steve Madden schoenen? Ze kosten €75,67 en ze zijn nog te bestellen! Kortom shop ze nu.

Na deze bestelling ben ik er wel achter gekomen dat mijn vriend ook zeker weet wat mij staat qua schoenen en wat mijn smaak is. Maar dat is wellicht ook vanzelfsprekend, we wonen immers al even samen. Wie weet, laat ik hem in de toekomst nog meer kleding voor mij bestellen, iets met out of the comfortzone (of toch niet)

Welke schoenen zijn jouw favoriet?

3 Reacties op Shoplog: Glitterschoenen en inspraak van de man

 1. 1
  Bianca

  Voor wie houdt van een gokje 😉 Helemaal niet verkeerd uitgepakt! Leuk!

  28 mei 2017 - Reply
 2. 1
  Natascha

  Hahaha leuk idee! Hij heeft inderdaad goed gekozen 🙂 Ik vind de gouden pumps echt prachtig!

  24 mei 2017 - Reply
  • 1
   De boyfriend

   Thanks! Moet ik voor jou ook een paar uitzoeken?? 😉

   24 mei 2017 - Reply

Geef een reactie